Izrazite se na
unikaten način!

Certificirane vonjave evropskega porekla

Oblike
Vaš osnutek oblikujemo na podlagi materiala, ki nam ga pošljete po e-pošti (logotipi, slike, tekstovni podatki…).
  • standardne oblike (brezplačno)
  • posebne oblike (oblika po izrezu vašega logotipa oz. oblika po vaši želji; plačljiva)
Rok izdelave
  • 7 do 14 dni
Naročanje
  • 500 ​kosov ​-​ 2 različna vonja
  • ​​1​.000 kos​ov​​ -​ 4 različnih vonji
  • ​​​​​5.000 kosov ​- 10 različnih vonjev

Pakiranje
Osvežilci so pakirani v nepredušno zaprti polivinil vrečki s plastičnim obešalnikom

 

Brezplačna dostava in svetovanje

Ko Vaš logotip dobi dišeče ogrinjalo…

Dišave

BOURBONSKA VANILJAodlična za prostore, v katerih se zbira več ljudi. Prijeten vonj iz Madagaskarja, ki spominja na sladkobne trenutke, ko gre »ljubezen skozi želodec«. Ime izhaja iz španske besede ‘vainilla’, kar pomeni majhen strok. Cenjena je zaradi njenega sladkega okusa in vonja. Uporablja se za pripravo sladic in parfumov.

CIMEToživi spomine na zimske dobrote. Vonj, ki ga prepogosto povežemo z jabolčnim zavitkom, kuhanim vinom in časom okoli božiča, je bil nekoč rezerviran le za bogove in rituale, povezane z njimi. Z njim so mazilili kralje, faraone in najvišje svečenike. Navadni smrtniki še pomislili niso, da bi ga uživali. Vonj po cimetu naj bi izboljševal mišljenje in spomin.

MANGOsladka in spodbudna sadna nota. Mango velja v Indiji in na Filipinih za nacionalni sadež. V Aziji ima mango podobno vlogo kot pri nas jabolko, saj ga uporabljajo tudi pri pripravi številnih slaščic.

 

POMARANČA sveža in poživljajoča. Prijeten  vonj, ki nas zdrami in osveži, ko je to najbolj potrebno. Spodbuja koncentracijo in budnost. 

 

 

BORsvež in lesen vonj. Zaprite oči in se spomnite vonja, ko hodite ob plaži polni borovih dreves. Sedaj veste, kako diši vonj bora na Vašem osvežilcu

LIMONAproti tipkarskim napakam. Tudi tako majhna sprememba, kot je prijeten vonj v pisarni, lahko pripomore k boljšim delovnim rezultatom, so prepričani na Japonskem. Limona dokazano povečuje koncentracijo.

JABOLKOsvež, sadni vonj. Predstavljaj si čudovit vonj, ko ugrizneš v zrelo sočno jabolko. Tako, da se kar pocedi! Točno tako diši naše jabolko. Je nežen vonj, ki da vsakemu prostoru prijeten, čist pridih. Vonj jabolka zavira apetit, spodbuja spomin in daje novo energijo. Je odlična osvežitev zaprtih prostorov.

ČEŠNJAmočan sadni vonj, ki tdiši najdlje od vseh vonjev. Povečuje učinkovitost in veselje. Vonj češnje naj bi zagotavljal sproščujoč učinek na živčni sistem ter omogočal boljšo koncentracijo, pozornost  in produktivnost. Ljudje, izpostavljeni vonju češnje, naj bi bili bolj učinkoviti pri delu.

SIVKAsimbol spokoja in ljubezni. Ta rastlina, ki prevladuje v Sredozemlju, nas pomiri, hkrati pa poživi čute. Zelo učinkovita je pri odganjanju moljev v omarah z oblačili, tako da nas ne bodo presenetile male luknjice v novi majici ali srajčki.

OCEAN – svež vonj po morju in agrumih. Hladen obmorski vetrič … Primeren za toplejše dni, rahlo kiselkast vonj, ki nam pomaga, da vročino prenašamo lažje in zbistri um.