Podjetjem zagotavljamo brezplačno strokovno svetovanje glede zakupa električne energije za posamezno leto in jih redno informiramo o morebitnih spremembah slovenske zakonodaje kot tudi o gibanju cen na borzi. Smo v dnevnem kontaktu z izbranim dobaviteljem električne energije s katerim dolgoročno sodelujemo. Vedno zagotavljamo le resnične informacije iz prve roke.

Menjava dobavitelja je z nami brezplačna, strokovna, hitra in varna. Za vas pripravimo vso ustrezno dokumentacijo, ki vam jo pošljemo po emailu ter pridobimo vsa potrebna soglasja.
Po želji se oglasimo tudi na osebnem sestanku.

Za izračun prihranka in hitro rešitev vaših vprašanj, nam pošljite sedanji račun od elektrike (od katerega koli meseca v tekočem letu) na: info@salvum.si oziroma ga pripnite v obrazec za povpraševanje. Odgovorili Vam bomo še isti dan. Za dodatne informacije pokličite 070 707 668 – Mojca.

ZASEBNI UPORABNIKI

Ste vedeli? V Sloveniji je trenutno nekaj več kot 827.900 gospodinjskih odjemalcev elektrike. Od tega je vsaj 1x menjalo dobavitelja 50% gospodinjstev. Z zamenjavo dobavitelja v povprečju prihranite 1-2 računa letno.

Ste že med njimi?

Četudi ste že menjali dobavitelja, Vam predlagamo ponovno preverbo cen. Brezplačno menjavo lahko izvedete BREZPLAČNO MENJAVO izvedete vsako leto oz. večkrat letno v kolikor niste vezani z dosedanjim dobaviteljem. Za izračun prihranka in hitro rešitev vaših vprašanj, nam pošljite sedanji račun od elektrike (od katerega koli meseca v tekočem letu) na: info@salvum.si oziroma ga pripnite v obrazec za povpraševanje. Odgovorili Vam bomo še isti dan. Za dodatne informacije pokličite 070 707 668 – Mojca.